Direktlänk till inlägg 23 mars 2010

Jaha, då har jag varit hos läkaren...

Av Nina - 23 mars 2010 17:05

...& jag kommer aldrig aldrig någonsin ha ett förtroende för dem. Vad kan dem egentligen...mer än att se ut att vara jävligt korkade? Är dem helt ifråntagna rätten till att kunna tänka självständigt, om det inte finns en bok att läsa ur? Man kan inte läsa sig till EQ & har man inget EQ, då skall man fan inte heller bli läkare, BASTA! Vi är individer & vill bli behandlade som det också, med respekt. Jag går inte dit för att reta upp dem på nåt sätt, JAG VILL HA HJÄLP, CAPISH?! Ser Dr komma ut i väntrummet & bevärdigar mig inte med en blick, ropar ut mitt namn. -Japp, det är jag -Jaha, jag hade tänkt mig att det skulle sitta en överviktig person här -Ehhhhhhh jaha. Behöver jag informera dig om att detta började inte bra -Jag kan inte se att du är överviktig på nåt sätt, så vad är ditt problem? Hur mycket väger du? -Oooj så mycket, det syns inte. -Hur lång är du? -Oooj, du ser ut att vara längre. -Du har ett väldigt högt BMI, det måste du göra nåt åt. Denna lilla Dr, var nog inte bäst i klassen, min alldeles egna gissning  Sen lärde jag Dr ekvationens plus & minus, kontra intag & förbränning, Dr förstod inte  Men du om du nu inte hittar problemet, hur gör du då? -Det tar vi inte nu, jag kan inte överanströnga min hjärna! Japp, du läste rätt. Dr kan inte överanstränga sin stackars lilla hjärna, VA!  Tassar vidare till provtagningen. Nr: nitton -Japp, det är mitt nummer. Lämnar fram min lilla lapp, så hon kan se vad det är för prover som skall tas. -Ååå du skall kissa -Ursäkta, men det kan jag väl göra efter att du tagit proverna -Det går jätte bra (säger en mansröst ifrån andra rummet). Hivar stolt upp båda mina armar på bordet, då kan hon få välja vilken hon vill. Har världens finaste kärl att tappa blod ur. Ingen har någonsin missat en åder  Men idag hände det. In med nålen, inget blod kommer, hon får panik & börjar grotta runt med nålen, inget blod, grottar lite till, inget blod, grottar runt -Du, det räcker med ditt grottande nu! Drar ur nålen, ppffsssiiii, det sprutar ut blod ur ingångshålet, på med plåster. Upp med höger arm, in med nålen, inget blod, grotta grotta, inget blod, grotta grotta igen  -Duuu, du har stuckit & grottat klart NU!  Ser jag ut som en vandrande nåldyna, eller....

 
 
Kajsa

Kajsa

23 mars 2010 19:09

Det allra, allra värsta är att du träffade på ett sån´t fä. Högutbildade va. Kyss mig i .... Det näst värsta är att jag är inte ett dugg förvånad. Jag har stått i vc:s reception och skrikit mig till en tid hos läkare efter att jag inte blev uppringd på förmiddagen som utlovades. Osv, osv. Och det är ändå vi som kan försvara oss som blir behandlade så.
Undrar vad lab.sköterskan kunde egentligen. Tappa en ven gör man ju med sunt förnuft och lite känsla och en grundkurs i anatomi.
Stackars dig - häxan tröstar. Kramar!!

http://www.metrobloggen.se/blondiethehex

 
Glimz

Glimz

23 mars 2010 19:56

Jag är heligt förbannad! Om två dagar kommer provsvaren & det skulle inte förvåna mig om allt är tipp topp, typiskt mig! Som sagt, jag frågade henne vad hon skulle göra då & det klarade hon inte av att svara på........Nä, dem imponerar inte på mig :( Kirurger tror jag mer på. Dem lagar det som är trasigt, det syns ju & det går bara inte att missa! Tack för trösten, den behövdes :)
Kramar om!

http://ninz.bloggagratis.se

 
Madde o Neo

Madde o Neo

23 mars 2010 20:24

Stackars Nina,fy vilket bemötande!
Kommer ihåg när det stod i expressen listat läkare som opererat bort fel organ m.m
så att ligga på opbordet i kirurgernas händer är nog tyvärr inte lugnare och tryggare.

Din granne berättade hur trevligt han hade med dig i Kista galleria. Han har nu full koll på vad det ska bli för festmåltid vid tillfälle =)

http://www.maddebeaneo.blogg.se

 
Glimz

Glimz

23 mars 2010 21:48

Ja Madde, det var ett bemötande utan dess like! Då kan man inte lita på kirurger heller :( *suck*
Kul att han hade trevlig, jag hade trevligt jag mé :D Han är allt lite klurig, nu är jag allt lite nyfiken!

http://ninz.bloggagratis.se

 
Anita och Aquila

Anita och Aquila

23 mars 2010 22:39

Niiinaaa! Gå inte till allmänläkare! Dyrt är bra! Anita från Lidingö ;))))

http://www.aquila.dinstudio.se

 
Glimz

Glimz

23 mars 2010 22:57

Jag betalar "gärna" för rätt vård. Har du något bra tips Anita? Jag blir vansinnig på taffliga inkompetenta /&#/%&=) *morr*

http://ninz.bloggagratis.se

 
Nettan

Nettan

23 mars 2010 23:11

Men hallå, vad är det som händer med våra läkare ? Är dom helt inkompetenta allihopa ?
Som du vet har jag vandrat runt hos olika läkare - den ena knäppare än den andra. Och jag håller med Anita - Dyrt är bra !

Hoppas att allt löser sig vännen !

Jättekramiz !

http://hasselby.blogg.se

 
Glimz

Glimz

23 mars 2010 23:21

Give it to me, help me! Where to go Nettan? HELP!
Jag vill inte ha med fler klåpare att göra. Kommer att göra mig olycklig för resten av livet om jag träffar på en enda inkompetent kvacksalvare till. Är det konstigt att man drar sig för att gå till läkare, när man vet om att man inte får någon hjälp?
Kramar om dig Nettizen :)

http://ninz.bloggagratis.se

 
Magda

Magda

23 mars 2010 23:35

Förstår att du blir frustrerad & förbannad, jag var med om en hel del klåpare när jag gick till vc med min nacke:-( Sist jag var dit träffade jag en "charmig" läkare som sa åt mig att om jag bodde i Skåne skulle jag jobba heltid... Om jag skulle slippa min wiplash bara genom att flytta till Skåne skulle jag göra det ögonaböj, men jag tror inte att det är fullt så enkelt. Efter det har jag gått till privatläkare, svindyrt men helt klart värt det. De kan inte heller "bota" mig men jag blir åtminstone rättvist behandlad & får den hjälp de kan ge.

Hoppas det ordnar sig för dig!!!

Massor av styrke kramar till dig vännen

http://quincygardensflora.bloggagratis.se

 
Lindha

Lindha

24 mars 2010 06:55

Usch jag skulle dö, jag HATAR nålar & får panik, hade en sköterska gjort så på mig hade hon förstört mitt liv *megamorr*
Du kan inte gå till en läkare via jobbet? Dom ska väl i regel ha högre standard!
Håller tummarna för att det löser sig på bästa sätt för dig!
Kraaaam!
P.s Glöm inte humöret & fighterkänslan hemma, tror man måste slåss med näbbar & klor för att få vård idag...

http://vildarna.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

24 mars 2010 08:00

Har också råkat ut för en som punkat ådrorna, snacka om att armvecket var blått i flera veckor. Doktor Bombo som du råkade ut för är alltför vanlig tyvärr, vilket förtroende man får när man får ställa diagnosen själv;-(
Ha en skön onsdag;-)

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Kajsa

24 mars 2010 08:14

Privata vc är bättre. Självägande gör läkarna något räddare om sina pat. Kom inte till Skåne med nacken :) Här blev jag tipsad av dr. Ali Baba om att ringa mina vänner om jag hade problem. Kollegans dotter skulle äta skorpor mot magkatarr. Efter det går jag till privat, liten vc, med bra läkare och akuttider under dagen och sjukgymnaster och receptionister som säkert ringer tillbaka och viljan att hjälpa och bla bla bla
Grrr.

 
Ingen bild

Lena

24 mars 2010 08:25

Kan rekomendera Sophia Hemmet.
Å där kan de även ta prover utan att gräva.

Kjam kjam

 
Sussi

Sussi

24 mars 2010 10:41

Men så respektlöst av läkaren. Snacka om att ha förutfattade miningar!! Vilken miss med blodtagandet. Det måste ha gjort ont..

Är Glimz en som Doris är. När hon väl går framför en på ett smalt spår, då ska hon stanna stup i kvarten så man inte kommer förbi!!??

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vicke

Vicke

24 mars 2010 18:37

du har tydligen otur med din läkarbesök, jag har som tur är en bra läkare

http://www.metrobloggen.se/animeringar

 
saajaa

saajaa

24 mars 2010 19:07

FÖRLÅT gummis men jag kan inte låta bli att läsa allt med ett LITET leende på läpparna :)))) HUR lyckas du??????

Största kramen till bästaste du :)

http://www.jaxonoffe.se

 
Glimz

Glimz

24 mars 2010 21:21

Magda vännen, jag lider med dig. Tänk att gå med dylika smärtor dygnet runt & ingen kan hjälpa, usch o aj. Önskar av hela mitt hjärta att du blir botad av någon bra doktor!
Kramar om bästa du :)

http://ninz.bloggagratis.se

 
Glimz

Glimz

24 mars 2010 21:24

Om jag går via jobbet, så får jag betala 580:- & det enda dem gör är att skriva en remiss. Så på vår företagshälsovård görs inte ett jotta Lindha. I dagens samhälle måste du vara väldigt frisk för att orka vara sjuk, då du måste slå dig fram *suck* Jag skall göra som Anita säger, anlita en privatläkare.
Kraaaamizen

http://ninz.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

24 mars 2010 21:25

Tjoho!
Hur går det med läkarbesök och annat krafs? Håller du, precis som jag, på att jobba ihjäl dig? Annars mår vi fint - Emma, Sara och jag har kommit igång med spårträning och viss lydnad. Det behövs, eftersom drama tror att hon är den ballaste rottisen i världen för tillfället. Ses?
Kramar Lena

http://www.lenashundar.blogg.se

 
Glimz

Glimz

24 mars 2010 21:27

Precis som du säger Monica, det finns inget förtroende. Hela kapitalet robbades på vägen in till läkarrummet. Blir så trött på klåpare & kvacksalvare.... Hur fick dem egentligen legitimationen, undrar jag? Det bästa till dig o flocken :)
Kram

http://ninz.bloggagratis.se

 
Glimz

Glimz

24 mars 2010 21:30

Vad händer Kajsa? Betalar vi verkligen för den här servicen? Det är heeelt sjukt! Dem vill verkligen att vi skall fortsätta att vara sjuka, för det är det dem tjänar pengar på. Annars skulle läkemedelsindustrin gå i konken *gha* Det blir allt privat vård hädan efter!
Kraaaam!

http://ninz.bloggagratis.se

 
Glimz

Glimz

24 mars 2010 21:31

Ja du Lena, det lutar verkligen åt det hållet!
Kraamizen

http://ninz.bloggagratis.se

 
Glimz

Glimz

24 mars 2010 21:34

Jag var så arg Sussi, inte så den där ontfaktorn infann sig inte riktigt ;) Glimz gör inte riktigt som Doris. Hon vill aldrig att någon går om henne, så märker hon att man är på G, då pinnar hon fort fort framåt :)
Kramizen

http://ninz.bloggagratis.se

 
Glimz

Glimz

24 mars 2010 21:36

Snyft, ja Vicke, jag hade ingen tur med mitt läkarbesök. En klåpare betalade jag för :(
KramKram

http://ninz.bloggagratis.se

 
Glimz

Glimz

24 mars 2010 21:38

Jag vet inte saajaa, jag vet inte.....*dubbel suck*
Kramar om :)

http://ninz.bloggagratis.se

 
Glimz

Glimz

24 mars 2010 21:42

Goe gulliga Lena :)
Jag håller på precis som du, jobbar ihjäl mig. Men jag får väldigt goo hjälp av sjukvården att tömma mig på div lite blod. För dem har väl inte kunskapen av hur man stoppar en blödning. Nå, inte en som dem själva har åsamkat, pantarslen! Annars flyter allt på i stressens lugna vrå ;) Jag har inte kommit igång med spår *snyft* Jag vill jätte gärna ses vännen *jippiii* Vi måste ta & få till en date :D Pussa på den ballaste bruden Drama från oss å så en en pöss till fina Elsa!
Kramar om dig o det dina :)

http://ninz.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 14 januari 2013 13:49


...frågan är, uppskattade jag hjälpen?   Nå ja, inget att hänga läpp över   Men hjälpen är nu mera portad i mitt kök...... ...

Av Nina - 12 november 2012 23:57

Här kommer ett sista inlägg om Aspartam och de kända biverkningar som rapporteras sedan 1984, ett år efter att den godkänts som livsmedelstillsats. Även om många läkare är väl medvetna om symptomen och dess ursprung så är det sällan det tas upp i jou...

Av Nina - 7 november 2012 18:52

...sedan jag var här. Det händer så mkt i mitt liv för tillfället så jag har inte tid ännu. Men till nästa år då skall det ha hunnit lugna ner sig :) ...

Av Nina - 2 oktober 2012 23:26

...det är namnet på min alldeles egna eminenta webmaster. För att få hjälp med att bygga upp en hemsida, kontakta: anna.maxdotter@hotmail.seNi får 100% support & för att se ett ax av det hon gjort, kika in på min hemsida www.ninz.se & så kan ni tassa...

Av Nina - 16 september 2012 19:55

...in action ? Bilder © Sara Benkarcik

Så här tycker jag...


Vad är sant? Är det det du läst, hört eller sett? Tål att tänkas på....

Det här hände senast...

Bloggar jag besöker...

Fråga mig...

19 besvarade frågor

Seek and Find...

Tidigare år skrev jag detta...

Föreläsningar/Kurser...

                   2012

25/1 Föreläsning om skott

14/2 Hundens Språk & Tankar

20/3 Jakt/apportering U-hund

27/3 Jakt/apportering U-hund

9/4 Prova på Jaktprov Dummy

10/4 Jakt/apportering U-Hund

17/4 Jakt/apportering U-hund

22/4 Prova på Jaktprov Vilt

24/4 Jakt/apportering U-Hund

3-6/5 Läger Kloten

8/5 Jakt/apportering U-Hund

11-13/5 Jakthelg

18/5 Jaktprov träning

25-27/5 Tullgarn Jaktmässa

6/6 Jakt heldag i vatten

7-14/7 Tåmeläger

10-16/9 Marmaläger

4-7/11 Klotenläger

 

             2011

22/1 Curt Blixt - Avel

10/2 Memea Molin

15/2 Maria Hagström

16/2 Tobias Gustavsson Jens Karlsson

6/3 Rottweilerutställning

13/3 Vildmarksmässan

23/3 Kenth Svartberg - Bra Relation

24/3 Jan Gyllensten 

3/4 Frida Wallén-Sökdag

22/4-1/5 Marma - Läger

5/5-8/5 Kloten

12/5 Cesar Millan 

26/6 Ivan Balabanov IPO seminar

27-29/6 Anna Lindelöv

31/7-5/8 Obedience Rules

1/8-3/8 Anna Lindelöf

16-18/9 Monica Henriksson

23-25/9 Kloten

28/09 Jakt-Valpkurs (EvaThS)

11/10 Jakt-Valpkurs (EvaThS)

19/10 Jakt-Valpkurs (EvaThS)

2/11 Jakt-Valpkurs (EvaThS)

26/11 Tävling lydnadklass I

Bloggar, uppdateras då & då...

Hemsidor jag besöker...

Instruktörer & Föreläsare...

Jakt...

TräningsTipsLänkar...

Tips på läger...

Hundsidor som är bra...

Detta har hänt....

Indelat i kategorier...

Det händer nåt nytt varje dag..

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20 21
22 23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Vädret hemma hos mig...

Counter start 27/9 -10

Website counter

Mat & Hälsa...

Övrigt att hålla reda på...


Skapa flashcards