Direktlänk till inlägg 13 mars 2010

Nordic Military Training...

Av Nina - 13 mars 2010 17:32

...& jag överlevde  Tur jag inte visste om hur denna dagen skulle förlupa. Då hade den genast blivit struken ur almanackan, booorta. Det startade redan då jag parkerade bilen & vi kommer fram till en grupp EXTREMT vältränade galningar, behöver jag göra ett förtydligande att det var NMT'are? Nä, visste väl det! "Åååå är ni rookie'sar?! Var på jag kobrasnabbt kläckte ur mig "Jag hoppas verkligen inte att detta är rookie gruppen, för ni ser alldeles för vältränade ut!" "Näää, den gruppen är lite längre ner" "TACK & LOV" Väl där, är det nästan 50 galna idioter till som har anmält sig & jag är en av dem   Sen satte det i gång & jag dog! Dem väckte mig & jag dog, har aldrig plågat mig så grymt någonsin & kommer nog aldrig göra det heller, för det här var absolut det jobbigaste jag har varit med om  Vi började med att springa å springa å springa, för att springa lite till. Mitt i allt NER-armhävningar, UPP-hoppa, NER-armhävning, UPP-utfall. SPRIIING å jag sprang, våga väl fan göra nåt annat! Dem var ju som hökar på en JOBBA JOBBA JOBBA, det gick ju inte att fuska *suck* Gjorde du inte som dem sa, då fick ALLA göra om, hemska tanke. Den jävel som inte gör som dem säger, åker på en RAK HÖGER  Redan när vi började springa fick jag mjölksyra i benen, dem blev stumma, helt döda. Det var som att springa på två stockar, nu vet jag hur det känns, inte upplyftande. Omformation av gruppen, uppdelning i två läger. Grupp ett fick springa ut i snön, HÖGA knän, JOBBA!! Vá tror dem jag håller på med? Har semester eller? Det finns absolut trevligare ställen att vara ledig på, soffan, bara som ett exempelNER-armhävningar (händerna rakt i snön, AJ) UPP-brottas, NER-snurra med benen (ligger på rygg) UPP-brottas, NER-armhävningsposition (slå bort händerna på din partner & denne skall slå bort dina) STÄLL ER PÅ ALLA 4a-nackövningar UPP-klappa huvud, axel, lår (på din partner & denne på dig) NER-ut med benen10cm från marken. Byte av gruppledare. Nu blev det till att springa iiiiigen *pust* SPRIIIIING Väl framme vid ett "stup" kommer en förklaring, du kan här välja kortväg & lååååång väg. Jag hade inga bekymmer vad jag skulle välja för väg; KORT. Dem som valde lång väg & inte pallade, fick INTE byta, HA rätt åt dem, JOBBA!!!! Jag var så klok ,ååååå det kan jag gott få kosta på mig å vara lite mallig över, för deeet händer inte ofta  Sen var det utfall i nerförsbacke, springa, för att sen springa upp för en snötäckt slänt, snabbt snabbt. Här höll jag på att tuppa av, hade inget blod kvar i huvudet ALLT blod var nere i låren. Låren var biffiga som amerikanska halloween pumpor, inte konstigt att jag höll att tuppa av. Har heller aldrig varit så nära att kasta upp innehållet i magen *shit* vilken galen träning.  HUND skriks det helt plötsligt & då är det till att ställa sig med händerna i backen, arslet i vädret & hälarna skall vara i hela tiden, sen gick vi med händerna framåt/bakåt framåt/bakåt ARMHÄVNINGAR *pust* är det inte slut snart? UPP-miiiiiiiiina (då gällde det att hoppa) SKYYYYD-kastar mig handlöst ner i marken UPP SPRIIING & så här höll det på on and on and on  jaaaaaaaaaaa tror jaaaaaaaaaaaaaa dööööööööööööööööööööööööööööör. Gav inte upp en sekund & allt jag gjorde utfördes i ren aggression, annars hade jag inte klarat det här. Så det här lät väl kul, häng på vett já, det är 11ggr i veckan, kom igen nåt pass... du är väl ingen tunnis? Jag anmäler mig definetivt till kycklingskaran kvaaaack kvack kvack kvack kvaaaaack. Skall jag gå några fler gånger....................... denna gången skall jag tänka efter INNAN!!!!!!  Å Kat, du är gaaalen, du var ju inte ens trött!! Riiiiispekt vännen riiiiiiiispekt, du är en ÄKTA NMT'are! Om du tassar vidare till Kat's blogg, där finns det bildbevis på dagen  Klicka HÄR

 
ANNONS
 
Monica

Monica

13 mars 2010 18:42

Nej inget för mej, en vecka på intensiven låter mer lockande;-) när jag läst första raderna tänkte jag här behövs hjärt-lungmaskin och syrgas om jag skulle ta mej runt.
Du ska väl dit igen förstår jag, för du fick väl inte nog hihi
Ha en trevlig lördagkväll;-)

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
Kajsa

Kajsa

13 mars 2010 18:43

usch...
Kajsa

http://www.metrobloggen.se/blondiethehex

 
Glimz

Glimz

13 mars 2010 18:48

Hoppas verkligen att dem har kunskapen om hjärt- & lungräddning. Det kändes som om jag bokstavligen höll på att dö! Förstår inte att jag kunde anmäla mig till något dyligt & om jag gör det någon mer gång? Vet inte, måste tänka efter vad det är jag håller på med. Börjar jag med detta, då tänker jag verkligen inte gå på nåt gym, som inte ger nåt (upptäckte jag nu), nå mer än muskler. Upptäckte dock att konditionen är det absolut viktigaste av ALLT. Muskler i all ära, tight kropp, visst :) Men dit igen......vet inte......Denna gången tänker jag efter före *asg*
En härlig kväll till dig också :)

http://ninz.bloggagratis.se

 
Glimz

Glimz

13 mars 2010 18:50

Ja, nu har jag tänkt mycket Kajsa! Åååå jag vänder ut och in på mig själv. Det var verkligen TUFFT!! Skall ivf inte göra något överilat denna gången *asg*
Kraaam!

http://ninz.bloggagratis.se

 
saajaa

saajaa

13 mars 2010 18:58

*aaaaaassssssssgggggggg* SORRY :)

Kramar om

http://www.jaxonoffe.se

 
Glimz

Glimz

13 mars 2010 19:03

Bjuder på det *asg* alltså ha ha ha ha ha ha
Kramar om massor!

http://ninz.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lena

13 mars 2010 20:28

Fan du/ni är inte kloka, varför utsätta sej för denna plåga ?

Men respekt till dig att du fixade det, å Kat som inte ens va svettig..

Kjam kjam

 
Ingen bild

Lena

13 mars 2010 20:29

Sorry, Kat inte ens trött. Jag skrev svettig. Sorry !!

 
Glimz

Glimz

13 mars 2010 21:07

Att jag/vi inte är kloka, det skriver jag under på! Kat é en riktig fighter!!!!
Kramizen

http://ninz.bloggagratis.se

 
Glimz

Glimz

13 mars 2010 21:08

Jo då Lena, hon var liiiite varm med en uns av svett ;) ha ha ha
Kramizen

http://ninz.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anneli/Lotus

13 mars 2010 22:58

Ja du när man läst detta så tror jag att jag avstår, gym o spinning o gympa är aldeles lagom för mig, fast man måste ju komma igång också ed de. Men jag måste säga att jag är verkligen inponerad att ni orkade jag hade garanterat gett upp.

Hoppas du sover riktigt gott i natt.

Kramizarr

 
Glimz

Glimz

14 mars 2010 00:03

Jag är fortfarande i chock Anneli! Men jag måste slå ihop mina mörkbruna strax, det är en ny dag i antågande & jag skall orka med den också :)
Kraaaaaamizen till dig o fine mannen

http://ninz.bloggagratis.se

 
Katarina

Katarina

14 mars 2010 00:06

Ha ha ha ha hii hiihihihihihihih jag tror jag döööööööör av skratt, jag har skrattat mig igenom hela detta inlägg....Och det känns väl så där med tanke på den begynnande träningsvärken i magen.

Huuuuund, miiiiiina, skyyyyyyyddd.

http://garpsaventyr.bloggplatsen.se

 
Katarina

Katarina

14 mars 2010 00:42

Nu finns det bildbevis på min blogg:))

http://garpsaventyr.bloggplatsen.se

 
Vicke

Vicke

14 mars 2010 05:28

då har du säkert en kropp som skriker av värk idag när du vaknar

http://www.metrobloggen.se/animeringar

 
Glimz

Glimz

14 mars 2010 08:13

Träningsvärk i magen??? KAT, jag kan för heeeeelvete inte gååååååå!!

utfaaaaaaaall!!

http://ninz.bloggagratis.se

 
Glimz

Glimz

14 mars 2010 08:14

Jag kutar över till dig direkt, ja menar kryyyyyyyper...

http://ninz.bloggagratis.se

 
Glimz

Glimz

14 mars 2010 08:15

Heeeelt rätt Vicke, heeeelt rätt!!

http://ninz.bloggagratis.se

 
Katarina

Katarina

14 mars 2010 08:55

Vänta tills du ska sätta dig på toaletten och faktiskt göra nästan ett knäböj för att komma ner.......Ha ha ha

http://garpsaventyr.bloggplatsen.se

 
Glimz

Glimz

14 mars 2010 09:11

Den övningen har jag redan gjort hahahahahahaha det var en syn för gudarna vill jag lova!

http://ninz.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anneli/Lotus

14 mars 2010 09:59

Det låter som skulle vara kul o se er just nu, rörelserna går väl lite i slomotien, just nu kan jag tänka, stackare. Men kanske en ganska skön känsla ändå ni gjorde det i alla fall, o vem vet ni kanske gör det igen.

Kramizar

 
Sussi

Sussi

14 mars 2010 10:55

Men kära nån!! Jag blev helt utmattad bara att läsa om träningen! Shit alltså. Heder till dig att orkade!!
Och din vän är jag också väldigt imponerad av

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Glimz

Glimz

14 mars 2010 11:16

Ja du Anneli, jag är en syn för gudarna. Går som om jag hade skitit på mig (vilket jag INTE har). Att gå på WC är ett helt företag! Jag har funderat & som jag känner idag, kommer jag inte att göra om det igen, aldrig......
Kramizen

http://ninz.bloggagratis.se

 
Glimz

Glimz

14 mars 2010 11:19

Om du är utmattad Sussi, så tror jag du förstår hur jag känner mig idag, som var där live igår *asg* Det känns som om en ångvält har kört över mig, backade tillbacka å sen fram igen, för att försäkra sig om att platta till bulan i backen ordentligt *asg*
Kramizen

http://ninz.bloggagratis.se

 
lillisl

lillisl

14 mars 2010 11:52

Men så jobbigt, kan du röra dig idag? Är inget för mig då går jag hellre på gym
Ha en bra söndag
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Glimz

Glimz

14 mars 2010 13:50

Näää, jag kan inte gå, har så ont så ont......
Kramizen

http://ninz.bloggagratis.se

 
Katarina

Katarina

14 mars 2010 17:36

Aj aj aja jajjajajajajjajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjj min stackars kropp!!!!! Vem ska gå ut med hundarna ikväll?? Inte jag i alla fall....

http://garpsaventyr.bloggplatsen.se

 
Glimz

Glimz

14 mars 2010 19:26

Håller med dig! Jag klarade inte av att ta mig över snövallen, fick går runt. Stefan tar Glimz, jag kan inte :( AAAAAJJJJJJ

http://ninz.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mahsa

15 mars 2010 09:19

Du är ju sååååå grym som gjorde det men du får ABSOLUT INTE göra om det här. Vill nämligen ha kvar dig ett tag till :)
Pusselipusssss

 
Ingen bild

Mahsa

15 mars 2010 09:21

Vi får se om vi kan ta iväg oss på lunch eller om jag ska iväg och låna en rullstol ngn stans :) Kramiiiiiz

 
Glimz

Glimz

15 mars 2010 09:29

Gummi, du är sån söt Mahsa! Ett är säkert, jag kommer INTE att göra om detta & jag kommer att vara kvar länge länge till :)
Pusselipussisen gummi!

http://ninz.bloggagratis.se

 
Glimz

Glimz

15 mars 2010 09:31

Jag tar inte illa upp, du får väldigt gärna låna en rullstol åt mig :)
Kramizen

http://ninz.bloggagratis.se

 
Anne-Li NMT

Anne-Li NMT

17 mars 2010 19:06

Hej !
Ni som var med i lördags på Rookie-passet var grymt duktiga!! Att kroppen reagerar som den gör är för att den inte har varit med om nåt liknande. Det här är inte en träning som kroppen vanligen utsätts för :-) Men om ni bara visste vad effektiv den är !!

Kom tillbaka och kör med oss ett tag till. Jag lovar att första gången är den värsta. Kroppen vänjer sig snabbt och redan efter några veckor kommer ni märka stor skillnad både i styrka och kondition.

Vi har flera medlemmar som knappt tagit ett löpsteg eller tränat tidigare, och efter ett drygt års träning med oss springer de Stockholm Marathon. Imponerande !!

Utmana er själva så ses vi på måndag...18.00 sharp! :-)

Många hälsningar från Anne-Li på NMT

http://www.nordicmilitarytraining.se

 
Glimz

Glimz

17 mars 2010 23:13

Ha ha ha ha jag kan förstå att den är effektiv! Är grymt avundsjuk på er som orkar & har den fysiken, riiiiiiispekt gånger många siffror, ni är verkligen galet bra! Men jag tänker inte skämma ut mig fler gånger. Jag är gammal å tycker inte att någon skall behöva vänta på den sämsta, dvs mig ;) Har rekommenderat er träning till dem som jag känner, dem bara måste prova på, denna upplevelse!
Med Vänliga Hälsningar från gammeltackan som genomförde passet i ren ilska för att klara sig igenom :D
-Nina

http://ninz.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 14 januari 2013 13:49


...frågan är, uppskattade jag hjälpen?   Nå ja, inget att hänga läpp över   Men hjälpen är nu mera portad i mitt kök...... ...

Av Nina - 12 november 2012 23:57

Här kommer ett sista inlägg om Aspartam och de kända biverkningar som rapporteras sedan 1984, ett år efter att den godkänts som livsmedelstillsats. Även om många läkare är väl medvetna om symptomen och dess ursprung så är det sällan det tas upp i jou...

Av Nina - 7 november 2012 18:52

...sedan jag var här. Det händer så mkt i mitt liv för tillfället så jag har inte tid ännu. Men till nästa år då skall det ha hunnit lugna ner sig :) ...

Av Nina - 2 oktober 2012 23:26

...det är namnet på min alldeles egna eminenta webmaster. För att få hjälp med att bygga upp en hemsida, kontakta: anna.maxdotter@hotmail.seNi får 100% support & för att se ett ax av det hon gjort, kika in på min hemsida www.ninz.se & så kan ni tassa...

Av Nina - 16 september 2012 19:55

...in action ? Bilder © Sara Benkarcik

Så här tycker jag...


Vad är sant? Är det det du läst, hört eller sett? Tål att tänkas på....

Det här hände senast...

Bloggar jag besöker...

Fråga mig...

19 besvarade frågor

Seek and Find...

Tidigare år skrev jag detta...

Föreläsningar/Kurser...

                   2012

25/1 Föreläsning om skott

14/2 Hundens Språk & Tankar

20/3 Jakt/apportering U-hund

27/3 Jakt/apportering U-hund

9/4 Prova på Jaktprov Dummy

10/4 Jakt/apportering U-Hund

17/4 Jakt/apportering U-hund

22/4 Prova på Jaktprov Vilt

24/4 Jakt/apportering U-Hund

3-6/5 Läger Kloten

8/5 Jakt/apportering U-Hund

11-13/5 Jakthelg

18/5 Jaktprov träning

25-27/5 Tullgarn Jaktmässa

6/6 Jakt heldag i vatten

7-14/7 Tåmeläger

10-16/9 Marmaläger

4-7/11 Klotenläger

 

             2011

22/1 Curt Blixt - Avel

10/2 Memea Molin

15/2 Maria Hagström

16/2 Tobias Gustavsson Jens Karlsson

6/3 Rottweilerutställning

13/3 Vildmarksmässan

23/3 Kenth Svartberg - Bra Relation

24/3 Jan Gyllensten 

3/4 Frida Wallén-Sökdag

22/4-1/5 Marma - Läger

5/5-8/5 Kloten

12/5 Cesar Millan 

26/6 Ivan Balabanov IPO seminar

27-29/6 Anna Lindelöv

31/7-5/8 Obedience Rules

1/8-3/8 Anna Lindelöf

16-18/9 Monica Henriksson

23-25/9 Kloten

28/09 Jakt-Valpkurs (EvaThS)

11/10 Jakt-Valpkurs (EvaThS)

19/10 Jakt-Valpkurs (EvaThS)

2/11 Jakt-Valpkurs (EvaThS)

26/11 Tävling lydnadklass I

Bloggar, uppdateras då & då...

Hemsidor jag besöker...

Instruktörer & Föreläsare...

Jakt...

TräningsTipsLänkar...

Tips på läger...

Hundsidor som är bra...

Detta har hänt....

Indelat i kategorier...

Följ bloggen...

Följ Vanlig Vardag med Blogkeen
Följ Vanlig Vardag med Bloglovin'

Det händer nåt nytt varje dag..

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20 21
22 23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Vädret hemma hos mig...

Counter start 27/9 -10

Website counter

Mat & Hälsa...

Övrigt att hålla reda på...


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se